
Guláš z hříbků a masa
SUROVINY
30 dkg libového vepřového nebo hovězího masa
3 lžíce sádla
1 menší cibule
sůl
mletý pepř
1 lžíce hladké mouky
kousek masoxu
30 dkg hřibů
petrželka
3 lžíce sádla
1 menší cibule
sůl
mletý pepř
1 lžíce hladké mouky
kousek masoxu
30 dkg hřibů
petrželka
POSTUP
Maso nakrájíme na kostky a osmahneme na sádle, až se šťáva vydusí, přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme , zalijeme vodou, rozmícháme, přidáme kousek masoxu a na kousky nakrájené hříbky a vše dusíme doměkka. Před podáváním přidáme petrželku. Podáváme s vařenými brambory, a nebo s rýží.
Recept "Guláš z hříbků a masa" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.