Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Houby > Houbová nádivka i.
 

Houbová nádivka i.

Houbová nádivka i.
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
2851x
Autor: neuveden

SUROVINY

200 g čerstvých hub (pečárky
hřiby pravé a ostatní houby hřibovité
klouzky
křemenáče anebo houby ve směsi)
40 g másla a 50g cibule
40 g másla
2 žemle
0,25 l mléka
1 vejce
1 žloutek
trocha muškátového květu
mletého pepře a petrželky
sůl a trochu strouhanky

POSTUP

V kastrole rozehřejeme máslo, v něm zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rozsekané houby, osolíme a udusíme doměkka. V misce utřeme máslo do pěny, k němu přimícháme žemle namočené v mléce, dobře vymačkané a sítem protřené, vejce, žloutek podušené houby, jemně rozsekanou petrželku, sůl, koření a nádivku dobře promícháme. Je-li nádivka řidší konzistence, zahustíme ji podle potřeby strouhankou. Nádivku používáme k nadívání kuřat, telecího hrudí, vepřového bůčku, zelenin apod.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.