Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Houby > Houbové krokety
 

Houbové krokety

Houbové krokety
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
44x
Autor: neuveden

SUROVINY

0,5 kg hub
200 g mletého masa
50 g slaniny
30 g másla
půl cibule
2 vejce
2 žemle
l syrový strouhaný brambor
0,25 l mléka
trochu mouky
sůl
pepř
stroužek česneku
olej na smažení.

POSTUP

Žemle rozkrájíme na kostičky, dáme je do misky, zalijeme mlékem, které necháme vsáknout. V kastrole rozpustíme máslo, do něho vložíme nadrobno rozkrájenou cibulku s usekanou petrželkou. Dozlatova osmahneme. Potom přidáme očištěné a nadrobno rozkrájené houby a dusíme je pod pokličkou. Vydušená houby necháme prochladnout, přidáme k nim vymačkané žemle, na kostičky nakrájenou slaninu, mleté maso, nastrouhaný brambor, osolíme, opepříme, přidáme vejce, podle potřeby zahustíme strouhankou. Vše dobře spojíme a na pomoučněném vale tvoříme malé válečky - kroketky, které smažíme v rozpáleném oleji. Podáváme s bramborem a okurkovým salátem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.