Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Houby > Houby s česnekovou omáčkou
 

Houby s česnekovou omáčkou

Houby s česnekovou omáčkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
761x
Autor: neuveden

SUROVINY

15 hlaviček japonských hub (lze použít u nás rostoucí Jidášovo ucho nebo i jiné běžné houby, 2 lžíce oleje, kmín, 3 lžíce sójové omáčky, glutasol, 0,5 stroužku česneku (nebo křen podle chuti.

POSTUP

Používáme-li sušené houby, předem je na 1 5 minut namočíme. Čerstvé houby očistíme. Rozehřejeme olej a houby v něm rychle z obou stran opečeme. Při opékání je mírně pokmínujeme. Opečené houby vyndáme z pánve a položíme na filtrační papír, aby se přebytečný olej odsál. Připravíme si omáčku ze sójové omáčky, glutasolu a česneku (česnek prolisujeme lisem na česnek a dobře promícháme se sójovou omáčkou). Opečené hlavičky namáčíme do omáčky. Jíme teplé a podáváme jako předkrm nebo jako hlavni chod; v takovém případě užíváme jako přílohy rýže.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.