Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Houby > Krkonošský houbový nákyp
 

Krkonošský houbový nákyp

Krkonošský houbový nákyp
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
772x
Autor: neuveden

SUROVINY

80 g sušených hub
8 housek
0,5 l mléka
30 g krupice
sůl
pepř
stroužky česneku
1 malá cibule
majoránka
4 vejce
30 g másla sádla

POSTUP

Sušené houby necháme nejdříve nabobtnat, potom je uvaříme i měkka a rozsekáme. Housky rozřežeme na kostky, přelijeme mlékem, vmícháme do nich vejce, přidáme krupici a necháme vykynout. jednom dílu másla zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme houby, dusíme, potom ochutíme česnekem rozetřeným v soli a majoránkou, nakonec vše dáme s houbami dohromady a zpracujeme v jedno těsto. Osolíme je a opepříme, vložíme do vymaštěného pekáče a pečme v předem rozpálené troubě asi 45 minut. Tento nákyp krájíme jako koláč a podáváme buď za tepla, nebo za studena.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.