Lišky v koprové omáčce
Postup
1 Lišky vaříme asi 10 minut ve slané vodě, potom vodu slijeme a zprudka je opečeme v rozpáleném tuku. Současně si připravíme koprovou omáčku. Ve smetaně rozšleháme mouku a žloutky, osolíme a ve vodní lázni za stálého míchání necháme zhoustnout. Ochutíme a po odstavení z plotny přidáme nasekaný kopr. Připravené lišky podáváme s koprovou omáčkou a s vařenými brambory.
Mohlo by Vás zajímat
Anglickou slaninu orestujeme na pánvi. Přidáme nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájený česnek. Až cibule zesklovatí, přidáme houby, lehce osolím...
Připravíme si dvě pánve. Na jedné osmažíme anglickou slaninu a najemno na krájenou cibuli a zelenou petrželku. Na druhé pánvi na oleji opečeme li...
· 00:45 ·
1. Oloupeme a nasekáme cibuli a česnek a osmahneme na oleji. Rajčata oloupeme, nadrobno nakrájíme, přidáme k cibuli a 10 min. podusíme. Ochutím...
· 00:45 · · 00:30
1. Oloupeme a nasekáme cibuli a česnek a osmahneme na oleji. Rajčata oloupeme, nadrobno nakrájíme, přidáme k cibuli a 10 min. podusíme. Ochutíme ...
· 00:45 · · 00:30 · 00:30
Komentáře