
Žamipony po provensálsku
SUROVINY
3 paličky česneku
250 g žampionů
4 lžíce másla
1 lžíce citronové šťávy
cayenský pepř
sůl
250 g žampionů
4 lžíce másla
1 lžíce citronové šťávy
cayenský pepř
sůl
POSTUP
Česnek zalijeme vroucí vodou, poté studenou a oloupeme. Stroužky česneku na 5 minut vložíme do vroucí vody, necháme okapat a nasekáme. Žampiony nadrobno nakrájíme a osmažíme na rozehřátém másle společně s česnekem. Směs lehce osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a 10 minut na mírném ohni podusíme.
Recept "Žamipony po provensálsku" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.