Žampionový krém se zeleninovými noky

0 hodnocení00:45
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Na másle restujeme cibuli a žampiony, které jsou drobně nakrájené.
2 Přidáme mouku, ještě chvíli orestujeme a pak vše zalijeme
3 vývarem. Ochutíme soli a asi 45 min. povaříme. Potom vše
4 emulgátorem rozšleháme a napěníme. Polévku ochutíme tokajským
5 vínem a zjemníme smetanou.
6 Kořenovou zeleninu (vařenou) drobně rozsekáme a smícháme se
7 všemi ingrediencemi potřebnými pro přípravu noků. Pomocí dvou
8 lžic vykrajujeme malé nočky, které vaříme v osolené vodě.

Mohlo by Vás zajímat

Smaženice z hub
Anglickou slaninu orestujeme na pánvi. Přidáme nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájený česnek. Až cibule zesklovatí, přidáme houby, lehce osolím...
Guláš z ryzců
Drobně nakrájená cibule se na másle nechá zrůžovět, přidáme omyté a pokrájené ryzce, posypeme mletou paprikou. Necháme dusit do změknutí, pak oso...
Omeleta se žampióny
Z mouky, vajec, mléka umísíme těsto, osolíme ho a ochutíme troškou strouhaného muškátového oříšku. Cibuli nadrobno nakrájíme, osmažíme na polovin...
Zapečené houby se sýrem
Houby očistíme, opereme, spaříme vroucí vodou a necháme okapat. Okapané nakrájíme na tenké plátky a osmahneme na části Ramy. Pak přidáme lžičku m...
 · 00:45
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...