Rohlíky

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

Postup

1 Po nakynutí vytvarujeme rohlíky, necháme ještě 20-30 min. nakynout a pečeme v troubě 10 min. při 220°C, pak stáhneme teplotu na 170°C a dopečeme až mají zlatou barvu.

Mohlo by Vás zajímat

Snadné domácí housky
Do domácí pekárny (nebo do mísy) dáme suroviny v tomto pořadí: vlažná voda, rozdrobené droždí, cukr, obě mouky, sádlo a sůl. V případě domácí pek...
 · 
Francouzská bageta
Všechny suroviny dáme do mísy, nebo nádoby domácí pekárny. Uhněteme těsto, v případě domácí pekárny volíme program Těsto. Těsto necháme kynout 60...
Housky nebo rohlíky od monikahor
Nastavení pekárny: Program Těsto Po vykynutí těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se pods...
Veka na chlebíčky nebo rohlíky
Dát do pekárny zamíchat a nechat 1 hodinu kynout v pekárně, pak rozválet srolovat po delší straně jako rohlík dát na plech vyjdou z toho 2 veky. ...
 · 02:30 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...