Francouzská bageta od EVA.

Francouzská bageta od EVA.
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

Postup

1 Po vykynutí z těsta vytvarujeme dlouhé bagety (postup např. u receptu č.611), naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme kynout. Nahoře nařízneme několik šikmých řezů a před pečením potřeme slanou vodou. Pečeme při 180°C / 25 minut. Hotové ihned přendáme z plechu na mřížku.

Mohlo by Vás zajímat

Francouzská bageta
Všechny suroviny dáme do mísy, nebo nádoby domácí pekárny. Uhněteme těsto, v případě domácí pekárny volíme program Těsto. Těsto necháme kynout 60...
Housky nebo rohlíky od monikahor
Nastavení pekárny: Program Těsto Po vykynutí těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se pods...
Cibuľová bageta
Postup receptu Cesto je najlepšie zarobiť večer. Najskôr sa zmieša voda s múkou a nechá pol hodiny oddýchnuť. Medzitým sa skaramelizuje cibuľa t...
116.dalamánky-grahamky od Zorky z Rodiny
Program Těsto Při hnětení přidat ještě 3-4 lžíce hladké mouky a je to OK. Po vykynutí tvarovat dalamánky, nechat ještě chvíli na plechu kynout,...
 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...