Arabský kebab

0 hodnocení01:00
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • zadního hovězího masa s krátkou svalovinou 800 g
  • sůl
  • másla 4 lžíce
  • velká cibule 1
  • vývar z kostky
  • stroužků česneku 6
  • brambor 8
  • kousek skořice nebo 0,5 lžičky skořice mleté

Postup

1 Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na rozehřátéme másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme maso, ze všech stran zprudka opečeme, až pustí šťávu. Maso nejprve dusíme ve vlastní šťávě, poté nepatrně podlijeme vývarem. Asi v polovině dušení přidáme celé stroužky česneku a oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Podle potřeby podléváme dalším vývarem. Když je maso měkké, přidáme skořici a podusíme ještě dalších 5 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Kofte kebab
Na pánvi nasucho opražte koriandr, kmín, hřebíčky a kuličky pepře dokud trochu neztmavnou a nezačnou silně vonět. Rozdrťte koření v hmoždíři, neb...
Tomášov domáci Gyros
Roštenku nakrájame na rezančeky, posolíme, okoreníme, pridáme strúhaný zázvor, pretlačený cesnak, lyžicu horčice, korenie Gyros a Garam Masala, l...
Scarlettkino tajomstvo
Mäso nakrájame na rezance. Na oleji podusíme nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak a nakrájanú papriku.Pridáme mäso, osolíme, okoreníme čiernym kor...
Arabský kebab1
Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na rozehřátéme másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme maso, ze všech stran zprudka opečeme, až p...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...