Azu po čečensku

Azu po čečensku
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • hovězího zadního někde od ocasu nebo od páteře 2 plátky
  • cibule 1
  • mrkev 1
  • sterilované okurky 2
  • stroužek česneku 1
  • hladké mouky 1 PL
  • čertovské omáčky (ochucený protlak – Hamé) 2 PL
  • dijonské hořčice 0,5 KL
  • hovězí nebo zeleninový vývar
  • petrželová nať
  • sůl, drcený pepř
  • hrudka sádla
  • strouhaná salátová okurka na ozdobu
  • (špetka libovolného čečenskorientálního koření).

Postup

1 Připravujeme obdobně jako Azu po tatarsku (na sádle osmahneme maso, pak tam vhodíme všechno ostatní – a počkáme až to zmehne

Mohlo by Vás zajímat

Pravý hospodský hovězí guláš
cibuli nakrájíme nahrubo a osmahneme na sádle nebo oleji - tak dlouho, dokud není opečená skoro dohněda. Udělá v guláši správnou barvu a chuť. P...
 · 00:30
Anglický roastbeef
Maso zbavíme loje a odblaníme. Lehce naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme na část dobře rozehřátého sádla a po všech stranách prudčeji opečeme. ...
 · 01:00
Klasická svíčková podle Dalibora Navrátila
Mrkev, cibuli, celer, petržel nastrouháme na hrubém struhadle. V kastrolu rozehřejeme třetinu másla a osmahneme v něm zeleninu. Zelenina se nemá ...
Hovězí roláda pikant
Hovězí maso omyjeme a ostrým nožem rozřízneme, aby vznikl větší plát. Maso naklepeme, osolíme, posypeme zázvorem a pepřem. V misce smícháme hořči...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...