Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Azu v bramboráku
 

Azu v bramboráku

Azu v bramboráku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1742x
Autor: neuveden

SUROVINY

400 g pravé roštěné
2 cibule
4 stroužky česneku
2 kyselé okurky
2 sůl, pepř a
podle potřeby chilli
100 g rajského protlaku nebo kečupu
60 g oleje
bramborák:
1 kg strouhaných brambor
3 vejce
150 g hladké mouky
sůl, pepř, majoránka, česnek
tuk na opékání

POSTUP

Hovězí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opékáme na pánvi. Na tuku restujeme krájenou cibuli. Když se počne zabarvovat přidáme plátky česneku, hned potom na nudličky krájené okurky. Krátce zarestujeme, přidáme kečup, bobkový list, opečené maso, případně podlijeme vývarem a dusíme pod poklicí do měkka. Vydušeninu zahustíme chlebovou střídkou a podáváme v bramborových plackách.

Ze surovin zamícháme těsto a na pánvi pečeme bramboráky velikosti talíře.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.