Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Bašta z pohoří Mátra s bramborami na slanině pečenými na žhavých uhlících
 

Bašta z pohoří Mátra s bramborami na slanině pečenými na žhavých uhlících

Bašta z pohoří Mátra s bramborami na slanině pečenými na žhavých uhlících
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1110x
Autor: neuveden

SUROVINY

600 g svíčkové;
400 g žampionů;
200 g slaniny;
400 g uzeného hovězího jazyka;
300 g zeleného hrášku z konzervy;
8 brambor střední velikosti;
150 g slaniny;
1 m alobalu;

POSTUP

Slaninu nakrájíme na nudličky, osmahneme a opečeme na ní uzený hovězí jazyk. Přidáme na nudličky nakrájenou svíčkovou a necháme dál smažit. Osolíme, opepříme a ochutíme sušenou petrželovou natí. Až bude maso osmažené, přidáme na plátky nakrájené houby a vše dohromady podusíme. Až se i houby vysmaží až na vlastní šťávu, přisypeme okapaný zelený hrášek. Důkladně promícháme a podle potřeby ještě jednou okořeníme.
Brambory přepůlíme a každou zvlášť zabalíme s plátkem slaniny do alobalu. Brambory vhodíme do horkého popela a necháme je tam tak dlouho, dokud nezměknou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE


Zdeněk Bradáč
29.12.2018 03:48:23

Pěkně složitý blaf!Znám dobře maďarskou kuchyni,ale tento polní lepenec je mně neznámý. Vařil jsem v Budapesti v HoTEL PANONIA DANUBIUS. Hungár konyha éz job! Pestrá , chutná,pikantní,zdravá pro zdravé lidi,kteří nebojují s kily,plná vitamínů...Tak sem pište dobré,maďarské recepty a ne ptákoviny z 19 tého století k pasteveckému ohníčku...

Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.