Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Bavorské závitky1
 

Bavorské závitky1

Bavorské závitky1
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
227x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 hovězí plátky
sůl
pepř
200 g uvařených brambor
200 g uzeného bůčku
2 cibule
2 kysané okurky
1 vejce
1 šálek vývaru
6 zrnek nového koření
1 lžíce hladké mouky
5 lžic oleje na smažení

POSTUP

Hovězí plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Uvařené brambory a uzený bůček nakrájíme na kostičky. Bůček vyškvaříme a dozlatova na něm osmahneme na kostičky pokrájenou cibuli. Přidáme brambory, nakrájené okurky, prohřejeme a zahustíme vejcem. Směsí naplníme hovězí plátky. Svineme a upevníme jehlami. Na oleji zpěníme cibuli a závitky prudce opečeme po všech stranách. Podlijeme vývarem, přidáme koření a na mírném ohni dusíme. Závitky obracíme a podle potřeby podléváme vývarem. Když je maso měkké, závitky vyjmeme a šťávu vydusíme na tuk. Zaprášíme moukou, osmahneme a za stálého míchání zředíme vývarem. Závitky vložíme zpět, mírně prohřejeme a podáváme s rýží.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.