Bifteky

0 hodnocení00:30
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řízky silné asi 4-5 cm, dlaní naklepeme, sformujeme do úhledného tvaru a na rozpáleném oleji zprudka opečeme z každé strany 4-5 minut. Opečené bifteky vyjmeme, šťávu zjemníme máslem a vývarem a krátce povaříme. Podáváme ihned po přípravě, aby neztuhly, obložené zeleninou, volským okem, bramborovými hranolky nebo opečenými bramborami.

Mohlo by Vás zajímat

Americké bifteky
Bifteky odblaníme, lehce naklepe, upravíme do původního tvaru, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Vejce postupně vyklepn...
Naučte sa pripraviť bifteky
1. NAKLEPTE MÄSO-RUČNE! Zbavte bifteky prípadného tuku alebo blaniek. Ak ste mäso vytiahli z chladničky, nechajte ho chvíľu odstáť, kým nezísk...
 · 00:30
Americké bifteky
Bifteky odblaníme, lehce naklepe, upravíme do původního tvaru, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Vejce postupně vyklepn...
 · 00:30 · 00:40 · 
Bifteky s rajčaty a sýrovým pečivem
1. Listové těsto necháme rozmrazit. Troubu předehřejeme na 175 °C. Pláty těsta potřeme žloutkem a posypeme sýrem. Rozkrajíme na trojúhelníčky a p...
 · 00:30 · 00:40 ·  · 00:55
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...