Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Bio - svíčková na smetaně se špaldovým knedlíkem
 

Bio - svíčková na smetaně se špaldovým knedlíkem

Bio - svíčková na smetaně se špaldovým knedlíkem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
291x
Autor: neuveden

SUROVINY

200 g cibule
150 ml sójové smetany
100 g rostlinného tuku
350 g kořenové zeleniny
100 g slaniny
1 citron
1 kg hovězího masa
150 g celozrnného pečiva
3 vejce, sůl
Špaldový knedlík
40 g droždí
celý pepř
nové koření
500 g hrubé špaldové mouky
ocet, sůl
300 ml mléka
pšeničný slad

POSTUP

Maso osolíme a protkneme slaninou. Zeleninu orestujeme, přidáme cibulku. Když je vše opečené, vložíme maso, přidáme koření a necháme dusit. Uvařené maso vyjmeme, zeleninu rozmixujeme, dochutíme solí, citronem, pšeničným sladem, a zjemníme smetanou.

Knedlíky
V míse smícháme mouku, sůl, vejce, teplé mléko, nakrájené pečivo a vykynulý kvásek. Zaděláme těsto, necháme vykynout, přidáme nakrájené pečivo a vytvarujeme knedlíky, které po vykynutí vaříme v osolené vodě 15 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.