Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Dalmatské čufty
 

Dalmatské čufty

Dalmatské čufty
 
  • přidat obrázek ...
 
****
Počet porcí
4
Počet zobrazení
3112x
Autor: neuveden

SUROVINY

400 g mletého hovězího
400 g vepřového masa
1 houska
1 vejce
100 ml mléka
30 g másla
20 g hladké mouky
1 cibule
200 g sterilovaného leča
2 lžíce sterilovaného hrášku
1 sladkokyselá okurka
1 lžíce kečupu
2 lžíce smetany
sladká paprika
citronová šťáva
špetka cukru
olej
sůl

POSTUP

Housku nakrájíme na plátky zvlhčíme mlékem, dobře rozmělníme a vmícháme do mletého masa. Přidáme vejce, polovinu mouky, pepř, papriku a sůl. Z těsta utvoříme osm válečků, které opečeme ze všech stran na oleji a vyjmeme. Olej slijeme a na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, kterou zaprášíme moukou a osmažíme. Zalijeme horkou vodou a smetanou a povaříme. Po chvíli přidáme lečo, okapaný hrášek, drobně krájenou okurku i kečup. Krátce povaříme, omáčku přisladíme, ochutíme citronovu šťávou a vložíme čufty. Vše společne prohřejeme, ale už nevaříme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.