Domácí klobásy

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Postup přípravy: Skopové a vepřové maso pomeleme najemno, hovězí pomeleme na větší kousky. Vše řádně promíchat a nechat 2 dny uležet.

Mohlo by Vás zajímat

Domácí guláš v tlakovém hrnci
V tlakovém hrnci na tuku zpěníme nakrájenou cibuli. Když zezlátne, zasypeme ji dvěma lžícemi kořenící směsi nazvané ´´Český guláš´´ a ještě chvíl...
Strážnícký divoký šíp
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a střídavě s kolečky klobásy napichujeme na jehlice.Na rozehřátém oleji maso ze všech stran dozlatova...
 · 
Hovězí daube
1. Ve velké pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm cibuli do hněda. Děrovanou lžící ji vyjměte a dejte stranou. 2. Přidejte do pánve celer a p...
 ·  · 03:15 · 
Hovězí daube
1. Ve velké pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm cibuli do hněda. Děrovanou lžící ji vyjměte a dejte stranou. 2. Přidejte do pánve celer a p...
 ·  · 03:15 ·  · 03:15
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...