
Guláš Petra Voka



4

3136x
Autor: neuveden
SUROVINY
20 dkg předního hovězího masa
20 dkg vepřové plece
sádlo
cibule
hladká mouka
20 dkg konzerovaného leča s nálevem
paprika
2 lžíce červeného vína
sůl
pepř
20 dkg vepřové plece
sádlo
cibule
hladká mouka
20 dkg konzerovaného leča s nálevem
paprika
2 lžíce červeného vína
sůl
pepř
POSTUP
Na poloviční dávce sádla usmažíme dozlatova cibulku, přidáme papriku, hovězí maso, zamícháme a necháme dusit ve vlastní šťávě. Osolíme, opepříme. Když je maso zpola udušené, přidáme vepřové plecko a dále dusíme. Zahustíme jíškou, provaříme, přidáme lečo i s nálevem a dodusíme. Ochutíme červeným vínem a podáváme s máslovými noky.
Recept "Guláš Petra Voka" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.