Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Hamburský guláš
 

Hamburský guláš

Hamburský guláš
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
90 min.
Počet zobrazení
997x
Autor: centrum

SUROVINY

3 lžíce oleje nebo sádla
60 g libové slaniny
velkou cibuli
200 g hovězího masa
sůl
3 lžičky sladké papriky
1 lžíce rajského protlaku
2 lžíce hladké mouky
200 g vepřového masa
majoránka
Tabasco

POSTUP

Na oleji nebo sádle osmahni slaninu nakrájenou na kostičky a 1 velkou cibuli pokrájenou nahrubo. Vlož hovězí maso nakrájené na velké kostky nebo špalíčky, osol, zasyp 2-3 lžičkami sladké papriky, zakápni lžící rajského protlaku a pod pokličkou dus do poloměkka. Zapraš 2 lžícemi hladké mouky přidej vepřové maso a dus doměkka. Před podáváním okořeň omáčku malým množstvím drcené majoránky a několika kapkami Tabasca.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.