
Holštýnský biftek
SUROVINY
250 g cibule,4 lžíce oleje
4 bifteky,0,5 lžičky pepře
sůl,2 lžíce másla
4 bifteky,0,5 lžičky pepře
sůl,2 lžíce másla
POSTUP
Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme dozlatova na 2 lžících oleje,potom vyklopíme na talíř.Zbývající olej dáme do pánve,vložíme bifteky a opékáme zprudka za častého obracení.Po 2 minutách,když jsou bifteky pěkně propečené.Hotové bifteky osolíme a opepříme.Dáme ne ně máslové hobliny a servírujeme na talířích.Cibuli dáme opět do pánve a vmícháme do vypečené šťávy,dochutíme pepřem a solí.
Recept "Holštýnský biftek" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.