Hovězí maso na italský způsob

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

  • g vařeného hovězího masa 300
  • lžíce sádla 2
  • cibule 1
  • g rajčat 300
  • snítka čerstvé bazalky
  • pepř a sůl

Postup

1 Na sádle osmahneme cibuli, přidáme spařená ,oloupaná a rozkrájená rajčata a necháme dusit. Maso pokrájíme na kostky, dáme do směsi , přidáme bazalku, osolíme, opepříme a dusíme dokud omáčka nezhoustne.

Mohlo by Vás zajímat

Pravý hospodský hovězí guláš
cibuli nakrájíme nahrubo a osmahneme na sádle nebo oleji - tak dlouho, dokud není opečená skoro dohněda. Udělá v guláši správnou barvu a chuť. P...
 · 00:30
Anglický roastbeef
Maso zbavíme loje a odblaníme. Lehce naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme na část dobře rozehřátého sádla a po všech stranách prudčeji opečeme. ...
 · 01:00
Hovězí na pepři
Hovězí maso osušíme, odblaníme, silně posolíme (cibule je sladká) a pečlivě obalíme v pepři. Pepřem nešetřit. V kastrolu na kamnech rozpálíme ole...
 · 00:03
Klasická svíčková podle Dalibora Navrátila
Mrkev, cibuli, celer, petržel nastrouháme na hrubém struhadle. V kastrolu rozehřejeme třetinu másla a osmahneme v něm zeleninu. Zelenina se nemá ...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...