Hovězí na moravance

0 hodnocenísnadné
Sdílet Označení

Suroviny

  • hovězí maso
  • moravanky větší 2
  • sůl
  • pepř
  • vejce 2
  • strouhanka
  • masox 1
  • cibule 3

Postup

1 Maso nakrájíme a naklepema, jako na roštěnky, posolíme a opepříme. Rozpustíme olej na pánvičce, maso obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku a opečeme z obou stran do zlatova. na pekáč dáme olej , nakrájíme na kolečka cibuli, přidáme opečené maso .Na maso vyklopíme moravankya dáme kostku masoxu rozehřát do 2dcl vody a přidáme ho do pekáče.Zakryjeme a pečeme při 180°asi 45 min. Podáváme s rýží

Mohlo by Vás zajímat

Pravý hospodský hovězí guláš
cibuli nakrájíme nahrubo a osmahneme na sádle nebo oleji - tak dlouho, dokud není opečená skoro dohněda. Udělá v guláši správnou barvu a chuť. P...
 · 00:30
Anglický roastbeef
Maso zbavíme loje a odblaníme. Lehce naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme na část dobře rozehřátého sádla a po všech stranách prudčeji opečeme. ...
 · 01:00
Hovězí na pepři
Hovězí maso osušíme, odblaníme, silně posolíme (cibule je sladká) a pečlivě obalíme v pepři. Pepřem nešetřit. V kastrolu na kamnech rozpálíme ole...
 · 00:03
Klasická svíčková podle Dalibora Navrátila
Mrkev, cibuli, celer, petržel nastrouháme na hrubém struhadle. V kastrolu rozehřejeme třetinu másla a osmahneme v něm zeleninu. Zelenina se nemá ...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...