Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Hovězí po Burgundsku
 

Hovězí po Burgundsku

Hovězí po Burgundsku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1824x
Autor: Tescoma prima vařečka - 6.2.2004 - TV

SUROVINY

50 dkg hovězího
20 dkg anglické slaniny
1 mrkev
3 vetší cibule
10 dkg žampionů
1 rajský protlak
5 stroužků česneků
0,5 l červeného vína
tymián
sůl
černý pepř
olej
houskový knedlík nebo rýže

POSTUP

Zadní hovězí maso prošpikujeme slaninou. Orestujeme nakrájenou cibuli, mrkev,česnek, nakonec přidáme rajský protlak a maso, zalijeme červeným vinem a dusíme v tlakovém hrnci. Po změknutí maso vyjmeme z hrnce, omáčku zahustíme tmavou jíškou provaříme a procedíme.Poté přidáme žampiony a dochutíme. Maso nakrájíme na plátky. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s rýží.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.