Irské dušené

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Postup přípravy: Očištěné maso a slaninu nakrájíme na kostičky a zvlášť zprudka opečeme. Vložíme do pekáčku s mrkví, cibulkami, žampióny a okořeníme tymiánem. Přelijeme bílým vínem a vývarem s moukou. Dusíme dokud maso nezměkne.
2 Podáváme s nočky, které připravíme takto: v míse zpracujeme mouku s kypřícím práškem, máslem a mlékem. Do vzniklé drobenky vmícháme nakrájené bylinky a sýr. Z těsta vyválíme 1 cm silný plát a vykrájíme z něho kolečka či oválky. Pečeme na pečícím papíru.

Mohlo by Vás zajímat

Roštěnky dušené na paprice
Okraj roštěnek několikrát nařízneme, rošttěnky naklepeme osolíme, v kastrolu na rozpáleném tuku rychle na obou stranách opečeme a přendáme je do...
 · 01:00
Lovecký horský kotlík
Hovězímaso osolíme ,opepříme a zprudka opečeme ze všech strab do červena-žampiony podusíme na cibulce,přidáme maso zalejem vínem a dusíme cca 30 ...
 · 01:00 · 01:00 · 
Roastbeef a yorkšírský pudink
Maso srolujeme a svážeme potravinářským provázkem, osolíme, opepříme. V pekáči rozpálíme tuk a orestujeme s každé strany, aby se maso zatáhlo. Po...
 · 01:00 · 01:00 ·  · 01:00 · 
Naučte sa uvariť chilli con carne
1. PUSTITE SA DO VARENIA Nakrájajte cibuľu na kocky. Papriku rozpoľte, odstráňte jadrovník a nasekajte na približne centimetrové kúsky. Panvicu ...
 · 01:00 · 01:00 ·  · 01:00 ·  · 01:10
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...