Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Irské dušené maso
 

Irské dušené maso

Irské dušené maso
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1618x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg hovězího zadního
2 lžíce oleje
3 plátky anglické slaniny
2 mrkve
8 cibulí
1 lžička tymiánu
2 lžíce mouky
1 sterilované žampiony
20 ml bílého vína
bujón
NA NOČKY:
1 hrnek mouky
0,3 lžičky kypřícího prášku
60 g másla
3 lžíce mléka
1 lžíci čerstvého tymiánu, petrželky a pažitky
0,3 hrnku strouhaného sýra čedar

POSTUP

Očištěné maso a slaninu nakrájíme na kostičky a zvlášť zprudka opečeme. Vložíme do pekáčku s mrkví, cibulkami, žampióny a okořeníme tymiánem. Přelijeme bílým vínem a vývarem s moukou. Dusíme dokud maso nezměkne.
Podáváme s nočky, které připravíme takto: V míse zpracujeme mouku s kypřícím práškem, máslem a mlékem. Do vzniklé drobenky vmícháme nakrájené bylinky a sýr. Z těsta vyválíme
1 cm silný plát a vykrájíme z něho kolečka či oválky. Pečeme na pečícím papíru.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.