Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Marinovaná svíčková v bylinkách
 

Marinovaná svíčková v bylinkách

Marinovaná svíčková v bylinkách
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
10
Počet zobrazení
1136x
Autor: Testudo

SUROVINY

2500 g hovězí svíčková
150 g petrželka - nať
150 g bazalka
150 g kopr
150 g šalvěj
10 g rozmarýn
500 g olej stolní
100 g citron
20 g sůl
pepř černý

POSTUP

Svíčkovou nakrájejte na porce, osolte, opepřete a dejte marinovat do části oleje, do kterého jste dali čerstvé koření. Potom na zbývající části oleje maso opečte.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.