Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Pikantní hovězí na česneku
 

Pikantní hovězí na česneku

Pikantní hovězí na česneku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1999x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg hovězího zadního masa
1 máslo nesmí být margarínové
2 paličky česneku
sůl
pepř
200 g anglické slaniny
Příloha: bramborové knedlíky

POSTUP

Maso prošpikujeme slaninou den předem a dáme odpočinout do chladničky. Celé máslo rozpustíme v kastrolu oparně, aby se nepřepálilo. Poté přidáme prolisovaný česnek a krátce zpěníme. Maso naporcujeme na kousky a postupně přidáváme do zpěněného másla s česnekem. Promícháme,osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Do této směsi nesmí přijít voda, dusíme lehce a masu se věnujeme po celou dobu dušení. Nevznikne omáčka, ale krásný zlatavý sos, který je výborný na bramborové knedlíky se špenátem, nebo jen tak.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.