Pravý guláš

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

  • hovězího zadního 500 g
  • cibule 250 g
  • sladké papriky 2 lžíce
  • stroužků česneku 5
  • paprikové lusky 2
  • chilli paprička 1
  • sůl
  • pepř

Postup

1 Maso nakrájíme na kostky a cibuli na plátky. Cibuli opečeme na oleji do zlatova, přidáme mletou papriku, maso a restujeme asi 5 minut. Zalijeme vodou, přidáme česnek, sůl a pepř. Za stálého podlévání vodou dusíme asi 1,5 hodiny. Papriky opečeme na trošce oleje a přidáme je k masu asi 15 minut před koncem úpravy.

Mohlo by Vás zajímat

Pravý hospodský hovězí guláš
cibuli nakrájíme nahrubo a osmahneme na sádle nebo oleji - tak dlouho, dokud není opečená skoro dohněda. Udělá v guláši správnou barvu a chuť. P...
 · 00:30
Hospodský guláš podle Zdeňka Polreicha- základní
MASO - na guláš je nejlepší kližka, protože se nerozpadá, případně jiné hovězí přední - plec nebo krk. Vždycky by se měl guláš vařit z jednoho dr...
Tatarský Biftek - pravý
Postup přípravy: Nejdříve nameleme svíčkovou nebo naškrábeme - podle možností, nicméně platí zde, čím jemnější, tím lepší. Cibuli nakrájíme co mo...
 · 00:44
Formanský guláš
Maso dusíme na paprikovém základě, do hotového guláše dáme podušenou anglickou slaninu nakrájenou na plátky a drcený celý pepř. Necháme v guláši ...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...