Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Řezy se svíčkové pošírované v červeném víně, omáčka ze zel.a čer. pepře, gratinovaný pórek
 

Řezy se svíčkové pošírované v červeném víně, omáčka ze zel.a čer. pepře, gratinovaný pórek

Řezy se svíčkové pošírované v červeném víně, omáčka ze zel.a čer. pepře, gratinovaný pórek
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
10
Počet zobrazení
596x
Autor: Testudo

SUROVINY

2000 g hovězí svíčková
200 g olej stolní
30 g sůl
1 g pepř mletý
5 g paprika mletá sladká
200 ml víno červené
50 g olej
10 g mouka
1 g pepř
1 g pepř zelený
50 ml koňak
150 g vývar z vepřových kostí
100 ml citronová šťáva
250 g mrkev
250 g květák
250 g brokolice
100 g máslo
20 g cukr
500 g pórek
100 g beschamel
300 g sýr eidamský

POSTUP

Svíčkovou ve dvou kusech okořeníme minutkovou solí a opečeme na plátu. Pečeme anglickým způsobem. Krvavé tournedos šírujeme v červeném víně. Na oleji cognakem flambujeme červený a zelený pepř. Zasypeme moukou a zalijeme vývarem, ochutíme citrónovou štávou. Vařené růžičky květáku a brokolici, soudky z mrkve ohřejeme na másle a dochutíme trochou cukru. Lodičky z mladého porku naplníme bechamelem se sýrem a gratinujeme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.