Rustikální pochoutka

Rustikální pochoutka
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Maso nakrájejte na centimetrové proužky. Smíchejte s cibulí, hořčicí, žloutkem a pepřem.
2 Brambory oloupejte, nakrájejte na nudličky a osušte v čisté utěrce. Cibule oloupejte, rozpulte a nakrájejte na nudličky.
3 Olej silně zahřejte, brambory na něm opečte, rychle obracejte. Posypte 100 g cibule, osolte, opepřete a přikryté duste při mírné teplotě do měkka.
4 Druhou pánev zahřejte při střední teplotě. Slaninu na ní opečte do křupava, na ní osmažte 100 g cibule do zlatova, osolte a vyjměte.
5 Na pánvičce rozpusťte máslo, maso opečte, několikrát promíchejte a nakonec osolte.

Mohlo by Vás zajímat

Třímasová pochoutka manželů Sýkorových
V papiňáku na tuku dozlatova osmažíme nadrobno nakráje­nou cibuli. Na ní osmahneme po všech stranách na kostky nakrájené hovězí maso, přidá­me ta...
Hovězí pochoutka z klášterního podzemí
Na dvou třetinách tuku osma­žíme nadrobno nakrájenou ci­buli dozlatova a v závěru zpě­níme mletou sladkou papriku. Přidáme na kostky nakrájené ma...
Znojemská hovězí pochoutka
Na větší části tuku zpěníme trochu do růžova nadrobno na­krájené cibule, přidáme mletou sladkou papriku a na kostky na­krájené maso. Za častého m...
Chateaubriand
Zpravidla se připravuje pro dva. Váha použité svíčkové by měla být 400-500g, což se předpokládá pro pár. Očištěnou svíčkovou osolíme a okořeníme ...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...