Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Šuang - si (štěstí)
 

Šuang - si (štěstí)

Šuang - si (štěstí)
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
3
Počet zobrazení
610x
Autor: neuveden

SUROVINY

400 g svíčkové
1 lžíce solamylu
1 vejce
0,5 lžičky soli
3 lžíce sádla
4 čerstvé žampióny
1 paprikový lusk
1 menší pórek
1 cibule
2 stroužky česneku
několik plátků máčeného zázvoru
1 lžíce oleje
Zálivka:
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce vína
3 lžíce studeného vývaru
0,5 lžičky sůl, cukru
0,5 lžičky glutasolu
1 lžička solamylu

POSTUP

Svíčkovou nakrájíme na plátky, smícháme se solí, vejcem, solamylem. Ve větší dávce horkého tuku maso opečeme a po té scedíme a necháme okapat. V pánvi zahřejeme sádlo, přidáme tenké plátky žampiónů, na kostky nakrájený červený paprikový lusk, pórek a cibuli. Zvýšíme oheň a přidáme plátky česneku a několik plátků máčeného zázvoru. Přimícháme maso, zalijeme zálivem, krátce podusíme a povrch hotového pokrmu zalijeme olejem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.