Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Tempura
 

Tempura

Tempura
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
791x
Autor: neuveden

SUROVINY

150 g hovězí svíčkové (nebo pěkného zadního masa)
150 g vepřové kýty
150 g kuřecích prsíček
150 g drůbežích jater
150 g žampionů
sůl
150 g zelených fazolek
150 g pórku
150 g zelených paprik
0,25 l oleje
Těstíčko:
1 šálek hladké mouky
3 vejce
sůl
Omáčka:
1 sklenice bílého dezertního vína
2 lžíce sójové omáčky
1 lžička cukru
1 špetka glutasolu
1 stroužek utřeného česneku
2 lžíce kuřecího vývaru
sůl

POSTUP

Maso nakrájíme na kostky, játra na plátky, žampiony na půlky. Mírně osolíme a obalujeme v těstíčku - vejce rozšleháme s trochou vody, mírně osolíme a vmícháme mouku. Omočené kousky smažíme na oleji. Totéž uděláme i s pokrájenou a očištěnou zeleninou. Osmažené kousky necháme okapat. Smícháním všech ingrediencí připravíme omáčku. Maso, zeleninu a žampiony srovnáme na nahřátý talíř, omáčku nalijeme do větší misky. Každý stolovník si bere kousky podle chuti a namáčí si je v omáčce.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.