
Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou



4

4385x
Autor: neuveden
SUROVINY
uzený hovězí jazyk
máslo
mouka
sůl
cukr
ocet (citron)
čerstvý křen
máslo
mouka
sůl
cukr
ocet (citron)
čerstvý křen
POSTUP
Jazyk omyjeme a uvaříme do měka a sloupneme.
Omáčka: Máslovou jíšku naředit mlékem a částečně vývarem z jazyku, lehce povařit, osolit, přidat trochu cukru, lžíci octa (citronu), nakonec šálek čerstvě nakrouhaného křenu. Chvilku povařit. Dobře promíchat.
Recept "Uzený hovězí jazyk s křenovou o..." porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.