Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Valašský biftek
 

Valašský biftek

Valašský biftek
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
708x
Autor: neuveden

SUROVINY

hovězí nebo mleté maso
brambory
cibule
sůl
paprika
pepř
dobromysl nebo libeček
bazalka
česnek
maggi
worcester
petržel

POSTUP

Maso umeleme na jemno, zhruba stejné množství brambor nastrouháme na nejjemnějším struhadle - vzniknou delší nitky, které udří směs pohromadě. Přistrouháme cibuli, osolíme mírně naostříme paprikou a trochou pepře, dodejme dobromysl, případně libeček a bazalku.Promícháme a tvoříme placičky, které smažíme na pánvi.Kupované mleté maso po sobě nechá spoustu tuku - slijeme jej. Ke zbylé šťávě sekanou cibuli, podlijeme a uvaříme pomocí maggi a papriky šťavnatou zálivku. Neuškodí worcester a oživý petržel.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.