Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Vařené hovězí na cibulce zapékané se sýrem
 

Vařené hovězí na cibulce zapékané se sýrem

Vařené hovězí na cibulce zapékané se sýrem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
857x
Autor: neuveden

SUROVINY

600 g vařeného hovězího masa
2 větší cibule
400 ml hovězího vývaru
1 dl suchého bílého vína
2 sladkokyselé okurky
100 g zelených oliv bez pecky
70 g sýra
pepř
sůl
hladká mouku
cukr
ocet
olej

POSTUP

Hovězí maso nakrájíme na plátky. Dvě středně velké cibule nakrájíme na kostičky, osmahneme dozlatova, pak posypeme lžící mouky a necháme zhnědnout. Zasmažku zalijeme 1 dl bílého vína a lžičkou octa. Přidáme 400 ml silného hovězího vývaru a necháme z poloviny vyvařit. Ochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Dvě sladkokyselé okurky a olivy nakrájíme na plátky a vmícháme do omáčky. Plátky masa osolíme, opepříme a naskládáme do zapékací misky. Zalijeme omáčkou, posypeme sýrem a pečeme asi 8 minut v předehřáté troubě na 250 °C.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.