Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Vlčákovy bifteky
 

Vlčákovy bifteky

Vlčákovy bifteky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
418x
Autor: neuveden

SUROVINY

hovězí roštěnec
sůl
5 barev - pepř
olej
žampiony sterilované
smetana

POSTUP

1 Maso odblaníme, nařízneme kraje a jemně naklepeme. Potřeme olejem a necháme asi 0,5 hod odležet v chladu. 2 Pak maso osolíme a opepříme a opečeme na rozpáleném oleji z obou stran asi 4-5min z každé strany. 3 Maso vyndáme na teplé talíře, z pánve slejeme trochu tuku a na pánev přidáme žampiony a opečeme.nakonec zalijeme smetanou a dochutíme solí. Přeji dobrou chuť. 4 Jako přílohu doporučuji hranolky nebo opečené brambory.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.