Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Hovězí maso > Žlutá rýže s hovězími kousky (akny)
 

Žlutá rýže s hovězími kousky (akny)

Žlutá rýže s hovězími kousky (akny)
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
2
Počet zobrazení
645x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g rýže
0,5 l vody
300 g trochu prorostlého hovězího masa nakrájeného na malé kousky
6 lžic oleje
1 lžička zázvoru
1 lžička kurkumy
1 lžička kmínu
1 lžička koriandru
5 stroužku utřeného česneku
1 jemně nakrájená cibule
3 oloupaná rajská jablka
1 lžička rajského protlaku
sůl
pepř

POSTUP

Osmahněte dozlatova cibuli.Přidejte osolené maso, lehce osmažte. Přidejte rajská jablka, česnek, kurkumu, kmín,zázvor, koriandr. Smažte na mírném ohni 10 minut. Pak přelijte maso vodou. Přikryjte pánev poklicí a nechte dusit 20 minut. Občas promíchejte. Přidejte 0,5 l vody a nechte vařit. Nakonec přidejte rýži a sůl. Nechte vařit, dokud v pánvi nezůstane jen malé množství vody. Snižte oheň na minimum a přikryjte rýži aluminiovou fólií. Po 15 až 20 minutách je akny hotové. Podáváme ozdobené nakrájeným rajským jablkem
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.