Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Jehněčí maso > Dušené jehněčí maso
 

Dušené jehněčí maso

Dušené jehněčí maso
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
2769x
Autor: neuveden

SUROVINY

8 jehněčích kousků
500 g brambor
400 g najemno nakrájeného zelí
1 bílá cibule
1 pórek
300 g hrášku
1 lžíce rostlinného oleje
sůl
pepř mletý
pepř celý
bobkový list
tymián
rozmarýn
petržel
čerstvá petrželka.

POSTUP

Maso nasolíme, opepříme a dáme restovat na olej. Necháme zhnědnout, pak přilijeme vodu, přivedeme k varu a přidáme koření, které je uloženo v gázovém obalu. Necháme povařit. Přidáme také brambory nakrájené na čtvrtky, zelí, cibuli a pórek. Povaříme 20 min. a přidáme hrášek. Podléváme vodou. Když jsou brambory měkké, vyjmeme koření a podáváme sypané petrželkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.