Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Jehněčí maso > Jehněčí kýta pošírovaná v pivní omáčce, restované brambory, špenátový pudink
 

Jehněčí kýta pošírovaná v pivní omáčce, restované brambory, špenátový pudink

Jehněčí kýta pošírovaná v pivní omáčce, restované brambory, špenátový pudink
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
10
Počet zobrazení
2145x
Autor: neuveden

SUROVINY

1800 g jehněčí kýta
10 g sůl
1 g pepř černý
3 g rozmarýn
150 g olej stolní
250 g pivo
100 g máslo moučné
100 g vývar telecí
1000 g brambory
200 g slanina anglická
200 g cibule
50 g česnek
20 g sůl
2 g pepř černý
2 g majoránka
250 g špenát
400 g mouka hrubá
5 ks vejce
20 g sůl
50 g česnek
3 g muškátový květ
100 g olej stolní

POSTUP

Jehněčí kýtu osolíme, okořeníme, a opečeme na oleji. Vývar zjemníme moučným máslem a ochutíme pivem. Vařené brambory nakrájíme na plátky. Na slanině opečeme brambory a cibuli, přidáme česnek, sůl, pepř a majoránku. Špenátový pudink připravíme z jíšky se špenátem a sněhem z bílků a koření. Pudink pečeme ve vymazaných a vysypaných formách.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.