Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Jehněčí maso > Jehněčí na česneku
 

Jehněčí na česneku

Jehněčí na česneku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
3043x
Autor: neuveden

SUROVINY

Jehněčí nebo kůzlečí zadek
sůl
4 stroužky česneku
100 g uzeného bůčku nebo slaniny
50 g másla
1 lžička hladké mouky
popř. vývar

POSTUP

Jehněčí nebo kůzlečí kýty a hřbet protkneme slaninou a potřeme česnekem utřeným se solí. Přikryté maso pečeme na zbytku slaniny a na másle. Po celou dobu pečení maso pod­léváme horkým vývarem z kostí nebo horkou vodou, aby se nevysušilo. Když je maso poloměkké, sundáme pokličku a necháme je zčervenat. Upečené maso vyjmeme, šťávu vydusíme a zaprášíme moukou, kterou necháme chvíli osmahnout, a pak ji opět podlijeme vývarem nebo horkou vodou a krátce povaříme. Maso rozdělíme na porce a podáváme na teplém talíři s vařenými brambory a dušeným špenátem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.