Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Jehněčí maso > Jehněčí na kari po jamajsku
 

Jehněčí na kari po jamajsku

Jehněčí na kari po jamajsku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1133x
Autor: neuveden

SUROVINY

800gjehněčího nebo kůzlečího masa. 70g másla. 2 cibule, 2 lžičky koření kar‘. 1 lžička pálivé papriky, sůl, nové koře­ni; 2 lžíce mletého kokosu, 0,25 I mléka, vývar z masoxu, ci­trónová šťáva z půlky citrónu

POSTUP

Maso odblaníme, zbavíme tuku, nakrájíme na kousky a osmahneme na másle. Pak maso vyndáme, ve šťávě osmah­neme nadrobno nakrájenou cibuli a kan, přidáme zbylé koře­ní, sůl, zalijeme trochou vývaru. Vložíme zpět maso a v trou­bě pečeme za stálého podlévání vývarem z masoxu, až je měkké. Maso vyjmeme, do šťávy přidáme kokos s mlékem; ochutíme citrónovou šťávou, znovu vložíme maso a nechá­me ještě chvíli podusit. Podáváme s dušenou rýži.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.