Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Jehněčí maso > Jehněčí nebo kůzlečí Sarma — kebab
 

Jehněčí nebo kůzlečí Sarma — kebab

Jehněčí nebo kůzlečí Sarma — kebab
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1857x
Autor: neuveden

SUROVINY

800 g jehněčího nebo kůzlečího masa
100 g másla
2 cibu­le
rajčatový protlak
lOOg rýže
6 vajec
200 ml mléka
0,25 I sladké smetany
polohrubá mouka
sladká paprika
sůl
mletý pepř
sýr Istambul

POSTUP

Maso vykostíme, odblaníme, nakrájíme na malé kostky. Na polovině másla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, opranou rýži (můžeme použit i rýži předvařenou), osolíme, opepříme, opaprikujeme a dusíme doměkka. Ze čtyř vajec, soli, mléka a mouky uděláme palačinkové těsto, ze kterého upečeme na pánvičce na zbytku másla čtyři palačinky. Pokryjeme je masovou směsí, stočíme a dáme zapéci do trouby, když jsme je před tím zalili smetanou s dvěma rozšlehanými vejci a posypali strouhaným sýrem. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salá­tem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.