Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Jehněčí maso > Jehněčí s fazolkami
 

Jehněčí s fazolkami

Jehněčí s fazolkami
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1003x
Autor: neuveden

SUROVINY

800 g jehněčí kýty
400 g fazolkových lusků (sklenice nalo­žených okapaných lusků). 60g másla, 100ml šlehačky
sůl, pepř, hladká mouka, 1 cibule, citrónová šťáva

POSTUP

Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Osolíme je, opepříme a obalíme v hladké mouce. Cibulku osmahne­me na másle a přidáme k ni maso. Plátky dusíme za občas­ného podlévání horkou vodou pod pokličkou. Okapané fazol­ky překrájíme, přidáme k masu a vše dusíme doměkka. Na­konec maso zalijeme šlehačkou a vše necháme přejít varem. Odstavíme a zakapeme citrónovou šťávou. Jako přílohu po­dáváme vařené brambory.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.