Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Jehněčí maso > Kebab
 

Kebab

Kebab
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
930x
Autor: neuveden

SUROVINY

60 dkg borjúcomb;
1 db padlizsán;
2 db paradicsom;
2 db paprika;
20 dkg zöldborsó;
20 dkg zöldbab;
8 db pitatészta;

POSTUP

A borjúhúst apró kockákra vágjuk. Addig sütjük, amíg el nem fő a saját leve. Ezután sózzuk.
A padlizsánt meghámozzuk, és felkockázzuk a paprikával, és a paradicsommal együtt.
Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a gyöngyhagymát. Megszórjuk őrölt borssal, kaporral. Kicsit összeforraljuk, és nagyon kevés vízzel felöntjük. Egyet forralunk rajta, majd belekerül a padlizsán, a paprika, a zöldborsó, a zöldbab, és végül a paradicsom is. Még egy gyors forralás, ha szükséges, sózhatjuk.
Pitatésztával tálaljuk. Díszítésnek gyöngyhagymát és paradicsomot használunk.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.