Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Koláče > Jemný jahodový koláč do remosky
 

Jemný jahodový koláč do remosky

Jemný jahodový koláč do remosky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
1910x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
100 g Hery
150 g cukru krupice
140 g hrubé mouky
3 vejce
půlka prášku do pečiva
5 lžic mléka
menší jahody

POSTUP

Postup přípravy: Heru, cukr a žloutky utřeme do pěny. Pak střídavě přidáváme vlažné mléko a mouku s práškem do pečiva a nakonec zlehka zamícháme sníh. Remosku vymažeme tukem, vysypeme hrubou moukou. Do hliníkové formy dáme na dno pečící papír. Těsto rozetřeme, nahoru poklademe menšími jahodami, poprášenými hrubou moukou. Nasadíme horní těleso, zapneme a pečeme 30-35 minut. Zkusíme špejlí, zda je propečeno. Jahod nedáváme přehnaně mnoho. Můžeme použít i jiné ovoce -višně, rybíz apod. V troubě pečeme v koláčové nebo dortové formě.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.