
Toskánský jablkový koláč



2692x
Autor: neuveden
SUROVINY
200 g hladké mouky
100 g másla
200 g jablek
100 g cukru
2 žloutky
kousek vanilky
1 sáček želatiny bez příchuti
500 ml jablečného džusu
100 g másla
200 g jablek
100 g cukru
2 žloutky
kousek vanilky
1 sáček želatiny bez příchuti
500 ml jablečného džusu
POSTUP
Z mouky, másla, cukru a žloutků vypracujeme těsto a dáme odležet do chladničky.
Po hodině vyválíme, vložíme do formy, poklademe tenkými plátky jablek a posypeme vanilkou rozdrcenou na prášek. Ze zbylého těsta vytvoříme válečky a křížem položíme na jablka. Vychladlý upečený koláč polijeme tuhnoucí želatinou, kterou jsme rozpustili v jablečném džusu.
Recept "Toskánský jablkový koláč" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.