Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Koláče > Vlčnovské vdolečky
 

Vlčnovské vdolečky

Vlčnovské vdolečky
 
  • přidat obrázek ...
 
****
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
14369x
Autor: Blesk

SUROVINY

1.těsto-280g polohrubé výběrové mouky
dva žloutky
20 g droždí
20 g cukru
špetka soli
vanilkový cukr
citronová kůra
dvě lžíce oleje
mléko a šlehačka
2.těsto- 250g másla
100 g hladké mouky speciál
Tvarohová náplň-1kg tvarohu
200 g cukru
1 žloutek
vanilkový cukr
rozinky

POSTUP

1.těsto se zadělává mlékem a šlehačkou na řidší těsto běžným způsobem jako u kynutých těst. Nechá se mírně vykynout, pak se rozválí a vloží se do něj bochníček 2.těsta. Zabalíse a nechá se kynout. Vykynuté těsto rozválíme na tenkou placku, krájíme čtverečky a plníme tvarohem. Kuličky položíme švem na vymaštěný plech. Do důlku nahoře přidáme povidla a korunku z drobenky. Potíráme vejcem. Pečeme v dobře vyhřáté troubě.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE


marci
22.01.2011 11:11:07
Dobrý den, Vlčnovské vdolečky jsem ochutnala jednou úplně níhodou /zakoupené v Albertu/ a jsou skutečně vynikajíci. Vřele doporučuji ! Marci
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.