Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Kořenící směsi > Domácí Hoisin omáčka
 

Domácí Hoisin omáčka

Domácí Hoisin omáčka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
369x
Autor: labuznik.com

SUROVINY

2 lžičky kukuřičného oleje
2 česneky, rozmačkané
4 sušené, pálivé, červené papričky
0,5 hrnku ¨neslazené pasty z červených fazolí¨ z Labužníka
1 lžičku soli
0,5 hrnku cukru
2 lžíce sójové omáčky
3 lžíce vody
3 lžíce destilovaného octa

POSTUP

V malém kastrolku rozehřát olej, přidat papričky a česnek. Smažit asi po 2min. na středním ohni, až vše začne vonět a česnek je trochu nahnědlý (pozor, nespálit).

Vyjmout papričky. Přidat pastu, dobře promíchat, přidat dalčí ingredience, promíchat a na mírném ohni dusit po 20-30min., až omáčka trochu zhoustne.

Rozmixovat, nebo utřít ručně na hladkou omáčku. Nalít do skleničky s těsným uzávěrem a skladovat v chladničce na použití k přípravě čínských pokrmů.

Recept na 0,75 hrnku.

Původní kuchyní tohoto receptu je Čína
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.